Hvis du har valgt fraktalternativet Instabox, bruk Instabox returtjeneste for å foreta en retur. Returen bestilles enkelt via sporingslenken i SMS-en du har mottatt fra Instabox. Den er forhåndsinnstilt på samme boks som ved henting.

1. Pakk plagget/plaggene i en passende pose eller i posen/boksen som fulgte med leveransen.

2. Forsegl pakken og lim på den medfølgende returetiketten.

3. Bestill retur via sporingslenken i SMS-en fra Instabox. Finner du ikke lenken kan du også gå inn på instabox.io/return og skrive inn telefonnummeret ditt eller pakke-ID.

4. Følg instruksjonene i sporingslenken for å opprette en retur. Du kan enkelt velge å endre Instabox du ønsker å returnere bestillingen fra.

5. Instabox sender ut en PIN-kode som du trenger for å kunne åpne boksen der du skal levere returen. Koden er gyldig i 60 minutter. Skulle du ikke rekke å returnere bestillingen innen 60 minutter, kan du enkelt bestille en ny retur.

6. Når du ankommer boksen, skriv inn PIN-koden og skann returetiketten.

7. Døren på boksen åpnes, du legger inn pakken og lukker døren. 8. Du får ett SMS med bekräftelse på att Instabox har tagit emot din retur.

Ved spørsmål omhandlende Instabox retur kontakter du Instabox kundesupport.

Ring oss på 80 01 41 14
Send SMS til 594 47 468

Telefontider
man.–fre. 08-22.15
lør.–søn. 09-22.15

Send e-post til hjelp@instabox.no